Project CARE!

Round Island Cycling Singapore - Sunday 22 September 2002

Route Details

 

Mild pain

 

Great pain

7.00am

 

90mins

8.30am

60mins

9.30AM

75mins

10.45am

45mins

Kallang Stadium CP F

 

 

West Coast Park CP 2

 

NTU Hall 6 Carpark

 

Kranji Reservoir CP

 

Nicoll Highway

 

West Coast Highway

 

Nanyang Ave

 

Kranji Road

 

Shenton Way

 

Jalan Buroh

 

Jalan Bahar

 

Woodlands Ave 3

Keppel Road

Jurong Pier Road

 

Lim Chu Kang Road

Woodlands St 12

Telok Blangah Road

Jalan Ahmad Ibrahim

 

Neo Tiew Road

 

Woodlands Stadium

West Coast Highway

Pioneer Road North

 

Kranji Way

 

(HALFWAY POINT!)

West Coast Park CP 2

Nanyang Dr (NTU)

 

Kranji Reservoir CP

 

 

 

 

 

NTU Hall 6 Carpark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIST: 16km

 

DIST: 16km (32km)

 

DIST: 15km (47km)

DIST: 11km (58km)

11.30am-12.00pm

60mins

1pm

60mins

2pm

60mins

3pm

45mins

Woodlands Stadium

 

 

Thong Soon Green CP

 

Hougang Stadium

 

Pasir Ris CP D

 

Woodlands Ave 5

 

Upp Thomson Road

 

Hougang Ave 2

 

Pasir Ris Dr 12

Woodlands Ave 9

 

Yio Chu Kang Road

 

Hougang Ave 3

 

Loyang Ave

 

Gambas Ave

 

Hougang Ave 2

 

Tampines Road

 

Changi Village

 

Sembawang Ave

 

Hougang Stadium

 

Old Tampines Road

 

Changi Beach CP 4

Sembawang Road

 

 

 

Tampine Ave 10

 

 

 

Upp Thomson Road

 

 

 

Pasir Ris Dr 12

 

 

 

Thong Soon Green CP

 

 

Elias Road

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasir Ris CP D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIST: 13km (61km)

 

DIST: 11km (72km)

 

DIST: 12km (84km)

DIST: 10km (94km)

3.45pm

75min

5pm

60mins

Changi Beach CP 4

 

Field beside CP E2

 

Changi Coastal Road

(Near hawker centre)

 

East Coast Park Perimeter Rd

Bicycle Track

 

Bicycle track (Turn in SPARKC)

Fort Road

 

Field beside CP E2

Mountbatten Road

 

(Near hawker centre)

Stadium Boulevard

 

Wait for GOH

 

Kallang Stadium CP F

 

 

 

 

(Behind Kallang Leisure Park)

 

 

 

 

 

DIST: 15km (109km)

 

DIST: 11km (120km)